Regent Porto Montenegro – najbolji luksuzni hotel za kongrese i konferencije

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 21. siječnja 2016. - 11:26
Autor: 

Nagrada Najbolji luksuzni hotel za kongrese i konferencije (Top Luxury Resort Meetings hotel) dodijeljena od strane renomirane slovenske revije Kongres pripala je hotelu Regent Porto Montenegro. Nagrada je uručena na ceremoniji u okviru berze MICE turizma Conventa 2016., koji se 20. i 21. siječnja održava u Ljubljani (Slovenija).
Nagradu je u ime hotela preuzeo direktor prodaje i marketinga hotela Regent Porto Montenegro, Roko Palmic. Informacija o ovoj nagradi objavljena je krajem 2015. godine, a ista je dodijeljena od strane žirija koji je hotel posjetio tijekom 2015. bez prethodne najave. U ukupnom bodovnom sistemu, hotelu Regent Porto Montenegro dodijeljena je ocijena 4,9 od ukupno 5 bodova.
„Nagrada u ovoj kategoriji predstavlja potvrdu da pružamo kvalitetnu, šta više, izuzetnu uslugu kada su u pitanju poslovni, korporativni događaji, da smo u radili mnogo na njihovoj promociji, te da ćemo svakim narednim korakom opravdati stečenu reputaciju. Conventa je idealna prilika da se predstavimo poslovnom svijetu i profesionalcima iz MICE oblasti turizma, čime stičemo priliku da popunimo hotelske kapacitete i u izazovnom dijelu godine", istakao je ovom prilikom Roko Palmic.
Pored nagrade, predstavnici hotela Regent Porto Montenegro sudjelovali su na redovitom dijelu berze Convente 2016.
Ovogodišnja Conventa, osma po redu, okuplja više od 140 izlagača iz 14 zemalja, a svi oni imaju priliku svoju ponudu prezentirati profesionalcima iz oblasti poslovnog turizima. Već provjereni sistem susreta „jedan na jedan", omogućava direktno i efikasno predstavljanje hotelskih potencijala kada su u pitanju poslovni sadržaji, organizacija poslovnih događa, kongresa i seminara.