Regent Porto Montenegro povezuje Crnu Goru i Austriju

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 04. kolovoza 2015. - 9:00
Autor: 

Regent Porto Montenegro je nedavno bio mjesto sastanka Zorana Klikovca, direktora Srednje ugostiteljske škole „Sergije Stanić“ iz Crne Gore, Tomasa Dušana (Thomas Doushan), direktora škole „College for Tourism“ iz Austrije i Majkla Poša (Michael Posch), direktora hotela Regent Porto Montenegra koji su uspješno sklopili ugovor o budućoj suradnji.

Suradnja inicirana je u cilju integriranja programa dvije ugostiteljske škole kroz osiguranje platforme za usvajanje praktičnih vještina. Delegacije škola posjetit će jedna drugu kako bi temeljitije radile na konačnom cilju: uspostavljanje programa za razmjenu studenata koji će povezati učenike iz Crne Gore i Austrije i pomoći im da podijele svoja iskustva i prakse s budućim kolegama.

“Regent Porto Montenegro je dio akcije koja ima za cilj edukovanje mladih ljudi koji izaberu ugostiteljstvo za svoj životni poziv. Jako je važno da postoji platforma za usavršavanje mladih ljudi; radujemo se što će Regent Porto Montenegro poželjeti dobrodošlicu učenicima ugostiteljskih škola iz Crne Gore i Austrije koji će svoje prve profesionale korake u ugostiteljstvu napraviti upravo kod nas“ , izjavio je Majkl Poš, direktor hotela.