Rekordan broj izlagača vas očekuje na Žućenica festu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 13. lipnja 2018. - 9:34
Autor: 

Gastronomska manifestacija ''P(i)jat od žućenice'',  u sklopu  XIV.  međunarodnog Žućenica festa, održat će se u subotu, 16. 6., u Tivtu, na rivi Pine od 19 sati. Organizator Žućenica festa je Organizacija žena Tivta uz tehničku i financijsku pomoć Turističke organizacije Tivat, Radio Tivta i tivatske Općine, koja je pokrovitelj Festivala.

Za ''P(i)jat od žućenice'' prijavljeno je 26 izlagača, što je rekord Žućenica festa. Veliki broj izlagača najavljuje i nove rekorde u broju jela od i sa žućenicom, a nastup Glazbeno prosvjetnog društva Tivat, od 19 sati i splitske klape ‘’Iskon'' od 20.30 h obojit će ovu poznatu pučku feštu mediteranskom glazbom i pjesmom.

Za nastup na ''P(i)jat od žućenice'' sudjelovanje su, pored ekipa Organizacije žena Tivta prijavili: Kolo srpskih sestara iz Tivta, Organizacija žena Risan, NVO ‘’Harlekin’’ iz Donje Lastve, JU škola ‘’Sergije Stanić’’ iz Podgorice, NVO ‘’Ruke’’ iz Herceg Novog, Vodena kočija, Restoran ‘’Mali raj’’ iz Igala, NVO Bokeški forum, OŠ ‘’Drago Milović’’, Aktiv žena SD, Kavačke alamake, Organizacija žena Budve, Žene Grblja, NVO ‘’Fešta’’ Baošići, Hotel ‘’Pine’’, a prvi put na Žućenica festu predstavit će se i Uduženje ugostitelja Tivat sa kulinarima iz lounge barova ‘’KLM’’ i ‘’Volat’’, Konobe ‘’Bahus’’, kafe barova i restorana ‘’Mala barka’’, ‘’City hall’’, ‘’My club’’, ‘’Big Ben’’ te hotela ‘’Montenegrino’’ i ‘’La Rauch’’. Internacionalne boje Festivala branit će kulinari iz Poljske i Srbije.