Spektakularni koncert benda Clean Bandit u Portu Montenegru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 07. kolovoza 2018. - 11:49
Autor: 

Spektakularni koncert globalno prepoznatljivog benda Clean Bandit zakazan je za petak,  10. 8.,, u 21:30h u Sinhru, u Portu Montenegru.

„Pjesma Rather Be, s kojom je ovaj kvartet iz Kembridža osvojio cijeli svijet i službeno je jedan od deset najvećih globalnih i europskih hitova, čiji spot bilježi preko 220 milijuna pregleda na sajtu YouTube! Na servisu Shazam je među pet najtraženijih pjesama svih vremena, a uz dodatne brojke sa servisa Spotify, Deezer, Napster i Google Play, ova pjesma je proglašena najviše strimovanom u 2014. godini, ostavivši iza sebe čak i Pharellov Happy“.

Grammy osvajački trio je surađivao s najvećim imena na glazbenoj sceni - jedinstveni hit singl Rockabye, s Anne-Marieom i Seanom Paulom, dobio je 65 platinastih certifikata diljem svijeta od njegovog izdanja, sa više od 35 milijuna prodanih singlova diljem svijeta.

„Radujemo se performansu u Porto Montenegru, crnogorskoj publici, i uživanju na rivijeri. Zahvaljujemo Porto Montenegro timu na pozivu“ , najavljuju članovi benda Clean Bandit.

Clean Bandit debitiraju 2012. godine sa singlom A+E na simboličnom 100. mjestu britanske liste singlova, da bi već iduće godine s hitom Mozzart’s House stigli među 20 najboljih!

Upit za karte možete poslati putem e-mail adrese: cleanbandit@portomontenegro.com.