Tivat - domaćin prvog polufinala u Crnoj Gori

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 05. kolovoza 2015. - 10:30
Autor: 

Šesta sezona Jadranskih igara stigla je i u Crnu Goru, gdje će se održati službeno natjecanje ove ljetne manifestacije za crnogorske ekipe. Prvi grad koji će ugostiti igre je Tivat, gdje je na rasporedu prvo polufinale Jadranskih igara Crna Gora 2015.

Nakon uspješnog nastupa ekipe „Galioti“  iz Tivta na prošlogodišnjem velikom Međunarodnom finalu u Biogradu na Moru, sportsko-zabavna manifestacija poznatija pod nazivom Jadranske igre ove godine dolazi u grad još uvijek aktualnih prvaka Crne Gore. Osim po odličnom društvu, „Galioti“  su u Biogradu zapamćeni po rekordu u letećem vaterpolu kojeg su postavili, a koji iznosi 225 punata.

U organizaciji Općine Tivat i agencije Adria events te uz podršku sponzora Turističke organizacije Općine Tivat i Brand New Tivat prvo polufinale Jadranskih igara Crna Gora 2015. Održat će se u četvrtak 6. kolovoza na rivi Pine s početkom u 19:30 sati. Na igrama će nastupiti ekipe iz Tivta kao i jedna ekipa iz Kotora.

Jadranske igre u Tivtu velika su uvertira u ono što je pred nama, a to je crnogorsko finale Jadranskih igara 2015. gdje ćemo saznati ime crnogorskog predstavnika za međunarodni dio natjecanje  na kojem će ove godine nastupiti čak 12 zemalja iz regije. Prema onome što su dosada pokazali, tivatske su ekipe veliki favoriti u Crnoj Gori te je, nesumnjivo, da će se i ove godine boriti kako bi pobijedili i ponovo predstavljali svoj grad i svoju zemlju u Međunarodnom polufinalu u Rijeci koje je na rasporedu u rujnu.

Natjecanje  koje je pred nama svakako vrijedi pogledati, stoga ovim putem organizatori pozivaju sve obožavatelje ove ljetne zabave da im se pridruže u Tivtu i budu dio još jedne spektakularne večeri koja nam dolazi!