Tivat u ritmu Europe

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 28. rujna 2016. - 9:09
Autor: 

Općina Tivat se službeno priključila dječjoj manifestaciji “Crna Gora u ritmu Evrope”, nakon što je jučer  svečano potpisan ugovor o suradnji.  Ugovor su potpisali predsjednica Općine Tivat prof.dr. Snežana Matijević i direktor manifestacije David Makević. Činu potpisivanja su prisustvovali ravnatelji tivatskih škola, ali i ravnatelji institucija kulture u Općini.

Sudjelovanjem u manifestaciji “Crna Gora u ritmu Evrope”, djeca osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta imat će priliku da plešu i pjevaju predstavljajući Tivat,  ali i zemlju Europe,  koja im je dodijeljena od strane organizatora – ovog puta je to Portugal. Najbolji će imati priliku da se pojavi u finalu manifestacije koje će biti održano u travnju  2017. u Podgorici.

“Drago mi je da smo dio ove manifestacije. Opština Tivat je uvijek podržavala mlade i djecu, naše škole. U tom kontekstu, ovo je još jedan korak naprijed. Nadam se da ćemo postići uspjeh, i da ćemo sljedeće godine predstaviti naš grad na još većem nivou”, istakla je predsjednica Općine Snežana Matijević.

Na ovogodišnjem natjecanju  će se predstaviti 20 crnogorskih općina. Općina-pobjednik ovog natjecanja odlazi u europsku zemlju, koju je igrom ili pjesmom predstavljao, ali i prihoduje 50% od ukupnog prihoda od glasanja za vrijeme samog finala.