Zahvala Plenkovića HNV-u

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 30. srpnja 2020. - 11:46
Autor: 

U nastavku možete pročitati Zahvalu gospodina Andreja Plenkovića, predsjednika HDZ-a gospodinu Zvonimiru Dekoviću, predsjedniku HNV-a.

"Poštovani gospodine Deković,

zahvaljujem Vam na čestitki koju ste uputili povodom pobjede Hrvatske demokratske zajednice na izborima za Hrvatski sabor održanima 5. srpnja 2020. Raduje nas što su naši sugrađani u važnom trenutku za Hrvatsku prepoznali napore HDZ-a te viziju i program „Sigurna Hrvatska“.

Ostvareni rezultat potvrda je odgovornog vođenja politika u zahtjevnom mandatu, koji nas obvezuje da budemo odlučno i odvažno vodstvo kroz izazovna vremena koja dolaze. Siguran posao i plaća te sigurne mirovine, uz ponosno čuvanje naših vrijednosti, njegovanje društvene solidarnosti i izgradnju učinkovite države, jamstvo su „Sigurne Hrvatske“.

Vlada predvođena HDZ-om bit će oslonac svim generacijama, ali u ovim izazovima svi akteri u društvu jednako su važni. Zahvaljujem na Vašem aktivnom društvenom djelovanju i vjerujem da ćemo zajedničkim naporima podizati kvalitetu života i dalje graditi bolju Hrvatsku te unaprjeđivati položaj Hrvata izvan domovine".

S poštovanjem,

Andrej Plenković