Zaletjeli se automobilom na Vuksanovića

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 13. siječnja 2018. - 10:11
Autor: 

Poslaniku Hrvatske građanske inicijative u Skupštini Crne Gore Adrijanu Vuksanoviću sinoć se dogodila nimalo ugodna situacija kada se na njega, velikom brzinom, zaletio automobil.

Naime, kako on kaže, oko 23.15 sati, nakon druženja s prijateljima, prošetao je rivom u Donjoj Lastvi, a kada je prošao crkvu sv. Roka, iz suprotnog smjera je naišao automobil.

“Vozilo je išlo polako, ali kada su me vidjeli, automobil je naglo ubrzao ka meni. Prvo sam pomislio da se neko šali, da je to neko možda od mojih prijatelja, ali kada sam vidio naglo skretanje automobila, skočio sam u stranu. Uspio sam, međutim, da se okrenem i vidim broj tablica”, pojasnio je Vuksanović u izjavi za medije.  

On je uspio vidjeti da su u automobilu metalik sive boje bile tri osobe i zapamtio je registarske tablice. Također, čuo je i da su mu iz automobila nešto dobacili, ali nije uspio razumjeti riječi. „Slučaj sam prijavio policiji, te očekujem da nadležni otkriju da li je to bila neka prijetnja namijenjena meni ili su to uradile osobe u raspoloženju smanjene odgovornosti“, kazao je Vuksanović.