Završava se natječaj za dodjelu studentske nagrade

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 18. listopada 2018. - 8:42
Autor: 

Javni natječaj  za dodjelu studentske nagrade Općine Tivat za 2018. godinu, koji je raspisao Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti završava se danas, 18.10.

Općina  Tivat, u skladu s Odlukom o nagrađivanju učenika osnovnih i srednjih škola i studenata postdiplomskih studija za 2017./2018. godinu, dodjeljuje studentsku nagradu kao izraz priznanja za izuzetan uspjeh u studiranju. Studentska nagrada se dodjeljuje u okviru proslave „novembarskih dana“.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju studenti crnogorski državljani,  koji imaju prebivalište u Tivtu i lica sa statusom stranca sa stalnim nastanjenjem u Crnoj Gori koji imaju prebivalište u Tivtu, s prosječnom ocjenom ne manjom od 9,50, te da su ostvarili 240, 300 i 360 ECTS kredita i da nisu gubili nijednu godinu tijekom studiranja.

Dokumentacija koju treba dostaviti su prijavni obrazac, uvjerenje o položenim ispitima s ostvarenim uspjehom na kraju studija i uvjerenje o završenim studijama. Studenti koji su prethodnu godinu studija završili izvan Crne Gore, potrebno je da dostave nostrifikacijski transkript ocjena. Dokazi o ispunjavanju uvjeta moraju biti originali ili ovjerene fotokopije.

 

Prijave se predaju u zatvorenoj koverti s naznakom “Konkurs za studentsku nagradu” Komisiji za dodjelu studentskih nagrada, Opština Tivat, Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti, na pisarnici ili putem pošte na adresu Opština Tivat, Sekretarijat za kulturu I društvene djelatnosti, Trg magnolija 1, 85320 Tivat.