Izbor Miss hrvatske dijaspore čeka djevojke iz cijelog svijeta

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 11. svibnja 2017. - 9:20

Direkcija izbora Miss Hrvatske ove godine slavi 25 godina postojanja. U tom dugom periodu iznjedrili su 25 predivnih žena koje ponosno nose titulu Miss Hrvatske. Iako niti jedna nije osvojila krunu Miss World, bili smo jako blizu.  Anica Martinović, sada Kovač bila je na korak do te titule, Fani Čapalija postala je najljepša Europljanka, a svi se zasigurno sjećaju prekrasne Branke Bebić, Vanje Rupene ili Lejle Šehović.

U duhu ovog slavlja kroz 19 županijskih izbora biraju se buduće finalistice izbora Miss Hrvatske 2017. a 20-ta finalistica tog izbora bit će Miss hrvatske dijaspore.

Stoga sve lijepe i talentirane djevojke iz cijelog svijeta koje imaju hrvatsko državljanstvo pozivamo da se prijave putem prijavnice koja se nalazi na web stranicama miss.hr, a sva dodatna pitanja uputite na mail info@miss.hr.

Ove godine neće biti izbora za Miss hrvatske dijaspore nego će Direkcija izbora Miss Hrvatske između svih zaprimljenih prijavnica izabrati djevojku koja će se pridružiti ostalim finalisticama na velikom slavlju ljepote, izboru za Miss Hrvatske 2017.

Pravilo Direkcije je da aktualna Miss Hrvatske i županija odakle ona dolazi budu domaćini nacionalnog izbora. Tako će Angelica Zacchigna Miss Hrvatske 2016. u svojoj prekrasnoj Istri ugostiti 20 novih finalistica od kojih će samo jedna ponijeti krunu.

Možda kruna čeka samo tebe, možda baš ti postaneš ona koja će svoju domovinu  predstavljati na glamuroznom natjecanju izbor za Miss World. Zato se prijavi što prije i kreni u avanturu svog života. Sve ostale pozivamo da nova događanja prate na službenoj facebook stranici Miss Hrvatske Za Miss Svijeta.