Josipa Lisac 25. rujna u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 11. rujna 2020. - 10:19
Autor: 

Glazbena diva Josipa Lisac nastupit će u petak, 25. rujna, u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, gdje će repertoar sastavljen od glazbi iz svoje prebogate karijere proširiti i premijernom zagrebačkom izvedbom najnovijeg singla "Daleko". 

Kako se ističe u najavi, koncert Josipe Lisac prvi je u nizu novog koncertnog programa koji u suradnji s ALU organizira agencija LAA. Svi nastupi bit će limitirani na svega 400 posjetitelja, uz pridržavanje svih aktualnih epidemioloških mjera i preporuka.

U dvorištu Akademije u Ilici 85, jedna od najvećih hrvatskih glazbenih umjetnica na intimnom koncertu 25. rujna podsjetit će na svoj prebogati katalog pjesama te premijerno u Zagrebu izvesti i svoj aktualni singl "Daleko".

"Biti će ovo prvi Josipin zagrebački koncert nakon onoga na Šalati u srpnju 2019., kada je nastupila na rasprodanoj pozornici u centru grada, pred 4,5 tisuće ljudi", stoji u najavi.

Samo 400 ulaznica po cijeni od 160 kuna u prodaju kreće već u petak, 11. rujna, od 9 sati na svim Eventimovim prodajnim mjestima i online na eventim.hr. Sva mjesta su kombinacija slobodnog sjedenja i stajanja te nisu numerirana.

(Hina) xgvla ymć