KotorArt nastavlja oduševljavati mališane

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 09. srpnja 2015. - 10:23
Autor: 

Na 23. KotorArt  festivalu pozorišta za djecu u sklopu glavnog kazališnog programa izvedena je predstava "Karmen", Regionalnog lutkarskog teatra Teremok iz Rusije.

Autor i redatelj predstave je Boris Konstatinov. Predstava "Karmen" je nagrađena glavnom nacionalnom nagradom Rusije – Zlatnom maskom. Dobitnik je nagrada i na mnogim međunarodnim festivalima, a u Kotoru je sinoć na publiku ostavila fantastičan dojam. Pred punom  Ljetnom pozornicom glumci su pokazali svu ljepotu i čar glumačke igre. Uigranost i animacija lutaka koja se sinoć vidjela  toliko je uvukla publiku u priču da su svi, od najmlađih do njihovih roditelja, bez riječi s pogledom punim oduševljenja pratili priču.

I na Trgu od oružja je sinoć bilo veoma razigrano. Polaznici JPU "Radost" Kotor predstavili su se programom pod nazivom: “ Radost, muzika i ples!", dok je Art grupa "Montenegro" imala svoju plesnu  večer.  Kao dio Festivala gudača koncert su imali polaznici master class seminara koji je trajao tijekom  Festivala.

Na Ljetnoj pozornici večeras u 21 sat i 30 minuta  bit će izvedena predstava "Priča o konju" – Dječjeg kazališta iz Subotice.

Na Trgu od oružja ponovno plesni program, dok će u 20 sati u Kulturnom centru Teatar 91 iz Aleksinca izvesti predstavu "Carev zatočenik".

U 21 sat  na Trgu  sv. Luke bit će održan završni koncert Festivala gudača pod nazivom, "Svi sviraju mi muziciramo".