Ovacije publike za hrvatske glazbene dive

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 07. kolovoza 2018. - 11:56
Autor: 

Tri velike glazbene dive, Tereza Kesovija, Gabi Novak i Radojka Šverko nastupile su sinoć  na prepunoj Ljetnoj sceni na KotorArt Don Brankovim danima muzike. Sjajne umjetnice oduševile su publiku hitovima kao što su „Prijatelji stari gdje ste“, „Vino i gitare“, „On me voli na svoj način“, „Za mene je sreća“ i mnogim drugim. Radojka Šverko je publiku iznenadila i s dvije interpretacije na engleskom jeziku, između ostalog i velikim hitom „I do it for you“ Bryan Adamsa. Dive su, budući da su dobile stojeće ovacije, na bis zajedno izvele veliki hit „Tamo da putujem“.

 Sjajna ekipa glazbenika,  koji su savršeno podržavali tri umjetnice bili su Ante Gelo, gitarist, koji je prošle godine nastupao na KotorArt Don Brankovim danima muzike s interpretatoricom  sevdalinki, Amirom Medunjanin, zatim Robert Vrbančić, basist, kao i Matija Dedić, pijanist, dugogodišnji gost festivala.

„Boravak na pozornici su najsretniji trenuci u mom životu. Bilo je sreće i zadovoljstva ali i velikih tuga, uspona i padova. Ali, boraviti na pozornici, svaki put izaziva posebnu koncentraciju i večeras je publiku u Kotoru to prepoznala. Taj emotivni trenutak koji mene hrani je onaj koji mene hrani i strašno mi je drago ako uspijem to prenijeti“,  izjavila je Radojka Šverko nakon koncerta.

„Bilo je predivno, emotivno, raznoliko... izvodili smo program koji se provlači kroz naših 50-60 godina. Ja sam 2014. bila u Kotoru sa Arsenom, prošle sa Matijom, Biserom i Vasilom. Tri puta za 4 godine i uvijek mi je lijepo. Sretna sam što iz godine u godinu dolazimo u ovaj grad. Vraćam se Kotoru i uvijek mi je puno srce“- izjavila je Gabi Novak nakon koncerta.