Predstava, film i koncert sutra u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 27. kolovoza 2016. - 9:28
Autor: 

Kazališna predstava "Tre sorelle" bit će izvedena u nedjelju, 28. kolovoza, na sceni Atrija ljetnjikovca Buća u 21 sat, u okviru 11. Festivala mediteranskog teatra "Purgatorije". Po tekstu Stevana Koprivice, a u režiji Zorana Rakočevića, ovu predstavu u produkciji Centra za kulturu Tivat i Fakulteta dramskih umjetnosti Cetinje, izvodiće studenti treće godine studijskog programa gluma u okviru ispita iz istoimenog predmeta, i to: Marija Đurić, Jelena Đukić, Marija Labudović, Omar Bajramspahić, Vule Marković, i Pavle Popović. Takođe, ovom predstavom studentkinja treće godine produkcije Jelena Odalović, polagat će ispit iz istoimenog predmeta. Šef klase je red.prof. Branislav Mićunović u suradnji s profesorom doc. mr. Brankom Ilićem.

Istog dana, u istom terminu, na sceni Luštica Bay Radovići, u okviru 11. Festivala mediteranskog teatra "Purgatorije" bit će održana projekcija filma "Plava gajeta i sivi beton" autora Vladimira Perovića. Film je rađen u produkciji Centra za kulturu Tivat, a u njemu igra Vjera Raičković.

Istog dana, na platou ispred muzeja “Zbirka pomorskog nasljeđa” Porto Montenegro, u okviru 11. Festivala mediteranskog teatra “ Purgatorije ” bit će održan koncert pod nazivom “Duo flauta - klavir” u izvođenju Brune Matijević i Oleksija Molčanovog. Početak je u 21 sat.