Predstavnici Porta Montenegra u posjetu turskim medijima

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 24. ožujka 2015. - 13:51
Autor: 

PR tim Porta Montenegra susreo se u protekla dva dana s predstavnicima prestižnih turskih medijskih kuća koje su bazirane u Istanbulu, kako bi dogovorili potencijalnu medijsku suradnju, ali i predstavili rastućem nautičkom tržištu luksuznu tivatsku marinu i nautičko naselje.

Turkish Airlines Skylife Business, Yacht Turkey, Yat Vitrini, Motor Boat & Yachting, Hello!, Naviga, Yachtlife & Travel, samo su neki od medija koji će, u narednom periodu, pisati reportaže o luksuznim jahting sadržajima u Porto Montenegru, ali i o Crnoj Gori kao destinaciji za nastupajuću sezonu.

"Predstavnici svih medija sa kojima smo se sreli u proteklih nekoliko dana pokazali su veliko interesovanje za novosti iz nautičkog naselja Porto Montenegro, za jahting sadržaje i događaje koje ćemo organizovati ove sezone, ali i za ljepotu i nautičku istoriju zaliva Boke Kotorske. Razgovarali smo i o specifičnostima turskog tržišta, navikama i interesovanjima njihovih turista, ali i o benefitima kada je u ptanju investiciona saradnja ova dva tržišta", istakao je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Prema podacima NTO-a, tijekom 2014. godine Crnu Goru je posjetilo blizu 20.000 turskih, turista, te ovo tržište postaje novi izazov i za Porto Montenegro.