Program za siječanj tivatskog Centra za kulturu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 10. siječnja 2015. - 9:35
Autor: 

Siječanjski program Centra za kulturu Tivat ispunit će projekcije filmova, predstava Nikšićkog kazališta,  kao i izložba slika Jovana Karadžića.

Filmski program će početi 11. siječnja  i trajati do 17. siječnja,  a nastavit će  se od 21. do 23. siječnja.

U nedjelju u 16 sati, u Velikoj dvorani Centra za kulturu, bit će prikazan  3D crtani film "Spasavanje Djeda Mraza", a premijera  filma "Gorčilo" zakazana je također za 11. siječanj   i to  u dva termina - 18 i 20 sati.

U filmu "Gorčilo" glume: Mima Karadžić, Dubravka Drakić, Boro Stjepanović, Andrija Milošević, Mladen Nelević, Anita Mančić, Milorad Mandić Manda, Viktor Savić i drugi, a režiju potpisuje Milan Karadžić. Projekcije filmova "Spasavanje Djeda Mraza" i "Gorčilo"planirane su do 17. siječnja u nekoliko termina.

Film "Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa" crnogorskog redatelja Nikole Vukčevića, nastao po motivima drame „Instant" pisca i redatelja Đorđa Milosavljevića bit će prikazan u Tivtu u srijedu, 21. siječnja. Ovaj crnogorski kandidat za prestižnu nagradu Oscar u kategoriji najboljeg stranog filma, okuplja mnoga poznata imena iz regije  poput: Emira Hadžihafisbegovića, Gorana Bogdana, Ane Sofrenović, Nebojše Glogovca, Branimira Popovića.

Izložba slika Jovana Karadžića očekuje nas u Galeriji ljetnikovca Buća 22. siječnja, a predstava "Nobelovci", odigrat će se 28. siječnja  u Velikoj dvorani Centra za kulturu Tivat.