Sajam turizma u Bratislavi

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 30. siječnja 2015. - 11:32
Autor: 

Turistička organizacija Općine Tivat, već petu godinu sudjeluje na međunarodnom  sajmu turizma u Bratislavi „ITF SLOVAKIATOUR”, koji se ove godine organizira 21. put i održava u periodu od 29. siječnja do 01. veljače. Posjetitelji  imaju mogućnost da se upoznaju s bogatom turističkom ponudom 362 izlagača iz 22 zemlje svijeta, a broj posetitelja sajma turizma je prvog dana bio izuzetno veliki. Za vikend se očekuje još veća posjeta.

Svoju turističku ponudu Turistička organizacija Tivta predstavlja na zajedničkom štandu s kolegama iz Kotora, Bara, Budve, Ulcinja i Cetinja. Na štandu su prisutni još i predstavnici općina Cetinje i Ulcinj, direktor kompanije “Hotels ‘n group“ iz Tivta koji predstavlja svoje hotele “Primavera Lux” i “Magnoliju”. Također je prisutna agencija “Ivanco travel” iz Bratislave, koja ima svoje predstavništvo u Sutomoru.

Nastup na internacionalnom sajmu turizma u Bratislavi je veoma značajan. Tijekom prošle godine turisti iz Slovačke koji su ljetovali u Crnoj Gori su ostvarili oko 35 000 noćenja, a sudjelovanju slovačkih turista koji su ljetovali u Tivtu u tom broju je 6 %.

Nastup Tivta je privukao veliki broj posjetitelja ovogodišnjeg sajma, kako potencijalnih turista tako i predstavnika turističkih agencija i organizacija odnosno budućih poslovnih partnera. Posjetitelja sajma su bili u prilici da saznaju više o turističkoj ponudi naše općine i dobiju informacije o smještaju, manifestacijama, gastro ponudi i dr. Također posjetitelje sajma je zanimala avio dostupnost Crne Gore iz Slovačke, planinarenje u Crnoj Gori, nove promjene u putnoj infrastrukturi, kao i hoteli s 3 zvjezdice.

Dio atmosfere s nastupa TO Tivat na 21. međunarodom sajmu turizma u Bratislavi Vam prenosimo fotografijama.