Uspješna akcija

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 20. studenog 2014. - 13:52
Autor: 

Šestom u nizu akcija u sklopu projekta društvene odgovornosti „Zajedno za zajednicu“, dvadesetak zaposlenih u kompaniji Adriatic Marinas – Porto Montenegro, počelo je s radovima na uređenju enterijera u OŠ „Drago Milović“ u Donjoj Lastvi.

Radovi na projektu vrijednom 8.000 eura koje finanancira Adriatic Marinas podrazumijevaju potpuno renoviranje toaleta, krečenje, lakiranje i postavljanje novih tapeta na zidovima, kao i kupovinu mobilijara za učionice.

„Rezultat akcije će biti vidljiv već od sutra kada đaci dođu i vide školu u nekom novom ruhu. Ovaj projekat je realizovan u saradnji sa Opštinom Tivat i na inicijativu Savjeta roditelja koji su više od same inicijative bili posvećeni ovom projektu danonoćno radeći na svemu onome što ej bilo potrebno da se ovaj projekat realizuje“, rekla je za naš Radio Kristina Škanata, asistent PR Porto Montenegra.

„Danas je Međunarodni dan djeteta i mislim da smo izabrali pravi dan za realizaciju ovog projekta. Uspjeli smo obezbijediti djeci bolje uslove i mislim da će im biti milije dolaziti u školu. Planiramo još projekata u budućnosti, treba sve organizovati i naći investitore, ali se nadamo da ćemo većinu uspjeti realizovati“, izjavila je Marija Kašćelan, predstavnica Savjeta roditelja.

Kroz projekt „Zajedno za zajednicu“ zaposleni u kompaniji Adriatic Marinas dobit će plaćen slobodan dan, kako bi sudjelovali u ovoj akciji. Većina prijavljenih volontera kompanije su učenici koji su nekada pohađali ovo područnu jedinicu OŠ „Drago Milović2.