Školi u Donjoj Lastvi novi kompjutor i štampač

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 17. studenog 2016. - 9:27
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas - Porto Montenegro donirala je područnom odjeljenju tivatske OŠ „Drago Milović“ u Donjoj Lastvi novi  kompjutor sa skenerom i štampačem, vrijedan 800 eura. PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić uručio je jučer  novu infromatičku opremu predsjednici Savjeta roditelja učenika ove škole Sanji Stojanović, kompjutor jer je inicijativa za donaciju potekla od samih roditelja.

 „Sa velikim zadovoljstvom smo se odazvali molbi roditelja djece koja pohađaju školu u Donjoj Lastvi da im doniramo novi računar i savremeni laserski štampač jer je to, prema njihovim riječima, bilo neophodno za unapređenje nastavnog procesa i uslova rada učenika u toj školi. Naša kompanija inače, ima sjajnu saradnju sa OŠ Drago Milović. Trenutno je u toku potpuna rekonstrukcija biblioteke u centralnoj zgradi te škole za koju je Porto Montenegro izdvojio 5.000 eura, a čije otvaranje očekujemo za nekoliko dana“- istakao je Kalezić.

„Posjetiću da je Porto Montenegro krajem 2014., u okviru projekta „Zajedno za zajednicu“ podržao obnovu i uređenje montažnog objekta ove škole, za što je u saradnji sa  Opštinom Tivat, uloženo preko 15 hiljada eura. Sa zadovoljstvom ćemo se odazvati i svakom narednom pozivu za saradnju obrazovnim institucijama grada Tivta“- istakao je Kalezić.