Mirko Cro Cop za 50 sekundi nokautirao protivnika i izborio finale

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 31. prosinca 2016. - 8:57
Autor: 

Mirko Filipović izborio je finale Rizin Grand Prixa još jednom impresivnom pobjedom, ovaj put protiv bivšeg sumo hrvača od dva metra, Kaida ‘’Barutu’’ Höövelsona. Cro Copa danas u 11:30 čeka finale protiv Iranca Amira Aliakbarija koji je u drugom polufinalu pobijedio Valentina Moldavskog. 

Baruto nije nasrnuo od prve sekunde kao što je to dosad radio. Prekoputa je ipak bio Cro Cop koji u 43. godini tuče kao nekad u najboljim danima.

Nakon početnog ispitivanja Baruto ipak kreće, naslanja se na Mirka u klinču, ali tu za našeg borca nije bilo prave opasnosti. Osim što se na njega naslonilo 180 kila žive vage. Sjajno se Cro Cop izvukao, sijevnulo je nekoliko koljena od kojih je jedno ravno u jetru i sve je bilo gotovo.

Bolje od ovog nije moglo. Cro Cop se praktički nije ni oznojio i spreman čeka današnji finale. Mirko je i u finalu favorit. Impresionira ne samo njegova sprema, već i taktika. U onom revanšu protiv Gonzage odnekud je izvukao laktove i promijenio je Brazilcu izgled, a sad se iz klinča estonskog diva izvukao sjajnim koljenima za pobjedu.

Mirkova šesta MMA pobjeda u nizu nakon koje ide po pojas Rizina. I to sve s 42 na leđima kad su ga svi već otpisali,a kladionice uoči meča protiv King Moa ismijale. Mirko je taj koji se sad smije.