Regata „Memorijal Spasića i Mašere“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 23. kolovoza 2018. - 9:01
Autor: 

Ljubitelji jedrenja će ovog vikenda, 25. i 26. kolovoza, imati priliku uživati  u  regati "Memorijal Spasić i Mašera", koja ima višedecenijsku tradiciju. Regatu organizira Jedriličarski klub „Delfin“ iz Tivta, a nadmetat će se jedriličari u klasama Laser Standard, Laser Radial, Laser 4.7 i Optimist. Prijava natjecateljskih ekipa moguća je u prostorijama JK Delfin do subote 25.8. u 10 sati, dok je start prvog jedrenja planiran za isti dan u 11 sati. Planirano je da se jedri ukupno 5 regata u dva dana. Regata se jedri po Međunarodnim jedriličarskim pravilima WS2017-2020 za klase koje se natječu, Uputstvu za jedrenje i Oglasu za regatu.  Ceremonija dodijele nagrada planirana je ispred JK Delfin u nedjelju.

Također u organizaciji JK Delfin, u akvatoriju Tivatskog zaljeva održat će se i Otvoreno prvenstvo Crne Gore u jedrenju 2018., u periodu od 14. do 16. rujna. Prvenstvo ove godine ima međunarodni karakter. Pored jedriličara iz domaćih klubova JK Delfin, JK Lahor i JK Jugole Grakalić, očekujemo i jedriličare iz JK Mornar iz Splita i JK Orsan iz Dubrovnika.

Natjecanja se organiziraju uz potporu prijatelja kluba, lokalnih poduzeća, kao i Općine Tivat i Ministarstva sporta Crne Gore.