U Herceg Novom veliko crnogorsko finale City Games: Sport, prijateljstvo i zabava u jednom

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 25. srpnja 2017. - 9:06
Autor: 

Herceg Novi je ove godine domaćin crnogorskog finala popularnih sportsko-zabavnih igara City Games. Nakon polufinala u Tivtu i Kotoru, poznate su sve ekipe koje će se 27. 7.,natjecati na Škveru: Herceg Novi će predstavljati Triatlonci, Jadran Škver i Casa Igalo, iz Tivta dolaze Galioti i Šotokuci, a iz Kotora Kotorske fuzije.

Najbolji među njima postat će ovogodišnji  prvak Crne Gore i predstavljati našu zemlju na međunarodnom polufinalu u Beogradu krajem kolovoza.  Međunarodno finale na rasporedu je 2. 9. u Biogradu na  moru.

Natjecanje u Herceg Novom financiraju  Općina a Herceg Novi i Turistička organizacija Općine Herceg Novi, u suradnji s agencijom „Adriaevents“.

City Games je dobro poznata manifestacija koja povezuje gradove i države, promovirajući razvoj prijateljstva i bavljenje sportom kroz zabavne igre u kojima uživaju sve generacije.

Herceg Novi do sad je bio veoma uspješan u ovom natjecanju  i u zadnje dvije godine dao nacionalnog i međunarodnog prvaka.

Organizatori pozivaju sve da dođu na Škver 27.7.,  i podrže svoje favorite u borbi za trofej. Početak je zakazan u 19:30 sati, a ulaz je besplatan.