Regent - dostupan svima

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 25. studenog 2014. - 8:59
Autor: 

Jučer je na konfrenciji za novinare Elena Ljiljanić-PR i Marketing Menager predstavila planove hotela Regent za  naredno razdoblje.

Ljiljanić je istakla da je otvorenje luksuznog hotelskog objekta s 51 bogato opremljenom sobom, 35 apartmana i rezidencija, tri restorana, Spa centrom, unutarnjim i spoljnim bazenima  opravdao sve ono što se očekivalo ovim projektom, kao i da su ispunjena  očekivanja gostiju.

Svaka soba uživa jedinstven pogled na Bokokotorski zaljev  ili na planine. Svi restorani imaju terase uz more, a sam objekt se može pohvaliti najvećim izborom kvalitetnih šampanjaca.

Sam projekt Porto Montenegro za turizam i ekonomiju Crne Gore znači zaista mnogo, te i za budućnost mladih ljudi da poslovno napreduju u svojoj državi.

 „Što se tiče same posjećenosti avgust je prošao izuzetno dobro, a što se tiče septembra, oktobra i novembra fokus naše ponude je ipak bio konferencijski turizam. Tu smo imali nekoliko renomiranih grupa iz okruženja i svijeta.

Pošto je bilo dosta primjedbi na cijene, cijene smo trenutno prilagodili. Što se tiče Library bara četvrtkom veče imamo ponudu - 50 % popusta na sva pića. Na taj način želimo da poželimo dobrodošlicu kraju sedmice. Svakog petak imamo neke tematske večeri, npr. prošli petak imali smo Jazz noć koja je bila jako dobro posjećena.

Prvi stub ponude su nam restorani, drugi stup je jedan jako lijep Spa centar, koji je otvoren ne samo za goste hotela, već i za naše sugrađane.

Nova godina će biti proslavljena u hotelu  Regent . Cijena dočeka je 150 eura. Gosti će moći birati između Koktel party-ja, tematske žurke i gala večere, gdje će se druženje nastaviti u Banket sali", rekla je Ljiljanić.

Također je naglasila da će javnost uskoro imati priliku vidjeti petominutni promotivni spot koji je realizirala poznata engleska kompanija. Ljiljanić je najavila da se radi na realiziranju raznih projekata vezanih za hotel, tj. za ponudu koja će obogatiti u zimskim danima, te pokazati da ovakav hotel mora funkcionirati i tijekom zimskog razdoblja kada je potrebno još više truda izvan sezone da bi se zainteresirani zadovoljili s ponuđenim.

Postavlja se pitanje može li lokalno stanovništvo sebi priuštiti ovakav luksuz, međutim Ljiljanić je istakla da se radi na tome da se cijene prilagode i onima koji nisu u mogućnosti da priušte sebi luksuz kojim hotel odiše te se nada da će taj trud biti prepoznat.

Predlažemo da posjetite hotel "Regent", jer ćete se zaista osjećati kao dio nečeg jedinstvenog i biti oduševljeni arhitekturom i ljubaznošću osoblja.