THE ADRIATIC TIMES - IZDANJE SLOBODNE DALMACIJE RAZGRABLJENO U CRNOJ GORI

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 19. lipnja 2012. - 10:45
Autor: 

Prvi broj The Adriatic Timesa, tjednika na engleskom jeziku namijenjenog prije svega turistima koji stižu na južnu jadransku obalu, koji je kreirala Slobodna Dalmacija, regionalni medijski lider, uz partnersku potporu crnogorske agencije JAMB − 15. lipnja izišao je iz tiska! Gostima Budve, turističke metropole Crne Gore, proteklog vikenda su podijeljeni besplatni primjerci koji se distribuiraju diljem crnogorske rivijere.
− Na prvi pogled rekla bih da je ovo fantastičan informator posjetiteljima o široj destinaciji, sažetak nužnih podataka za mnoga mjesta na ovom dijelu obale, uz vodič o tjednim atraktivnim događanjima − prokomentirala je listajući svoj besplatni primjerak Irina, turistkinja iz Ukrajine. The Adriatic Times hvali i David iz Belgije, spominjući da tijekom odmora u Crnoj Gori možda planira posjetiti obližnji, jadranski i svjetski poznati biser Dubrovnik, a za to će mu nova publikacija Slobodne Dalmacije biti dobar vodič.

Blizina crnogorske rivijere i hrvatskoga juga, osobito Dubrovnika, nudi brojne mogućnosti ovdašnjim gostima, koje će The Adriatic Times upoznavati s brojnim prirodnim i povijesnim atrakcijama toga kraja, donosit će aktualne sadržaje, najave tjednih događanja, reportaže i niz korisnih informacija, poticati ih na putovanja i izvan mjesta njihova matičnog boravka, istodobno im olakšavajući odluku o eventualnim izletima.
Od 15. lipnja do 21. rujna ekipa The Adriatic Timesa trudit će se goste iz regija koje žive od turizma, ako su u Crnoj Gori, pozvati u svjetski prepoznatljiv, renesansni Dubrovnik i na Dubrovačke ljetne igre, a one iz Grada podno Srđa informirati o predstavama grada teatra, festivala koji je upravo počeo u Budvi, ili ih animirati na posjet Kotoru, čija je povijesna jezgra pod UNESCO-ovom zaštitom, obližnjem Perastu, crnogorskoj prijestolnici Cetinju...
The Adriatic Times, kao svojevrstan vodič kroz regiju, već su prepoznali i turistički djelatnici, kojima će ova publikacija zapravo biti orijentir i pomoćni "alat" u realizaciji želje da se gostima predstave kao destinacija za idealan odmor. Za novi tjednik "Slobodne", koji će se baviti ljepšom stranom turizma, interes su iskazali već prije nekoliko mjeseci za startne promocije na Jadranskom sajmu u Budvi, gdje su se mogli čuti i komentari lokalnih turističkih djelatnika koji su The Adriatic Times prepoznali i kao svojevrsnu pomoć zaposlenima u ovoj branši, u svrhu kreiranja što bolje turističke usluge i ponude gostima koji pristižu na ovaj dio obale.
/Slobodna Dalmacija/