SAJAM AUTOMOBILA U BUDVI

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 11. listopada 2012. - 11:03
Autor: 

Na Jadranskom sajmu u Budvi, juče je svečano otvoren 15. Sajam automobila. Goste i zvanice u ime Jadranskog sajma, pozdravio je Rajko Bujković, izvršni direktor, a Sajam je otvorio Lazar Rađenović, predsjednik Općine Budva.
- Sajam automobila, koji se ove godine održava po 15. put, jedna je od najmlađih manifestacija Jadranskog sajma, ali svakako i jedna od najatraktivnijih. Kvalitetni i dobri automobili postali su potreba današnjeg načina života, pri čemu se naravno uvijek mora misliti i na sigurnost vozača i svih učesnika u saobraćaju.

- Kao što i sama Budva predstavlja brend koji se već formirao na evropskoj turističkoj mapi, tako ćemo i na ovogodišnjem Sajmu imati priliku da se upoznamo sa najpoznatijim svjetskim brendovima automobila, motocikala i prateće opreme. Interesantno je da će na na Sajmu prisustvovati i osiguravajuća društva i lizing kompanije koje će posjetiocima, potencijalnim kupcima omogućiti obavljanje svih neophodnih formalnosti za kupovinu na licu mjesta.
- Ono što Sajam automobila čini posebno značajnim i potvrđuje naš grad kao važnu regionalnu sajamsku destinaciju je činjenica da će pojedini modeli baš u Crnoj Gori biti predstavljnei prvi put, nakon svjestke premijere u Parizu. Najatraktivniji će svakako biti Bolid Formule 1 i Mercedes AMC Petronas, kazao je Rađenović.
15. Sajam automobila biće otvoren do nedjelje, 14. listopada, a radno vrijeme za posjetioce je od 10 do 19sati.