BOKA BY NIGHT !!!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 19. kolovoza 2013. - 11:19
Autor: 

Iz Planinarskog kluba "Vjeverica" obavještavaju da je sljedeća pješačka tura "Boka by night" planirana za 20. kolovoza (utorak). Ovog puta naš teren bit će naš park prirode, poluotok i planina Vrmac, sa kojeg će vam ostati u sjećanju slike Bokokotorskog zaliva noću-poručuju "Vjeverice".
Pun Mjesec je u srijedu 21. kolovoza, turu planiramo za 20. kolovoza, utorak, zbog moguće kišice koja je najavljena i koja bi nas omela. Okupljanje učesnika je u 20 sati kod gradske kapele u Škaljarima, da bismo prihvatili one koje nemaju vozila, ili u 20:30 sati kod Tvrdjave na Vrmcu, točnije kod velikog guvna na raskrsnici puteva za Bogdašiće i Sv.Iliju. Plan je da sa mjesta gdje ostavimo vozila, pješačimo do najvišeg vrha Sv.Ilija (785 mnv), na kojem bismo se prepustili uživanju, slikavanju i naravno održali još jedan "Koncert Tišine", kao naš znak posebnosti na turama.

Tko nije probao prošlog puta, uživaće ovog, to je sigurno. Za Vjeverice ne moramo posebno naglašavati, ali molimo sve Vas koji nam se pridružite, a niste članovi kluba, da se pridržavate uputa koordinatora ture, kao i svih ostalih Vjeverica vodiča, koje će biti umješane medju vama.
Neke bolje patike su dovoljne na noge, ponesite oko 2 i pol litre vode, grickalice, ili obrok, ako jedete navečer, lampe, fotoaparate, i vašu dobru volju, kao i obzir i poštovanje prema vodičima p.k.Vjeverica.
Koordinatori : Banjo 069 698 553 , Kocka 069 463 257
Dodjite da nastavimo druženje u ovim divnim ljetnjim noćima!!!