"Muzika u noći punog mjeseca"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 09. kolovoza 2014. - 10:31
Autor: 

"Muzika u noći punog mjeseca" naziv je koncerta koji će biti održan pokraj tvrđave na brdu Vrmac, u nedjelju 10. kolovoza, s početkom u 23 sata.

U ambijentu platoa, sa kojega se pruža pogled na vrhove Lovćena sa jedne, a Tivatski zaliv i Lušticu sa druge strane, djela klasičnih kompozitora izvest će gudački kvartet u sastavu Vedrana Rašović, Tanja Bogdanović, Mirjana Jovanović i Maja Antić.

Planinarski klub Vjeverice iz Kotora, povodom koncerta organizira jednu od svojih planinarskih tura "Vrmac by Night". Zborno mjesto je parking pokraj Gradske kapela u Škaljarima. Vrijeme susreta- nedjelja u 20 sati. 

Za one koji nisu zainteresirani za planinarsku turu ili nisu u mogućnosti pješačiti, organiziran je besplatan kombi prijevoz od glavne pošte u Tivtu. Polazak je u 22,15 sati.

Koncert se organizira u okviru kampanje "Dani pejzaža", koja obuhvata više različitih glazbenih, likovnih, gastro i zabavnih programa. Cilj kampanje je skrenuti pažnju na vrijednosti poluostrva Vrmac, pilot područja projekta "Baština- pokretač razvoja", kada govorimo o baštinjenim vrijednostima, kao i potencijalima samog pejzaža i mogućnostima njihove ekonomske valorizacije.