HRVATSKA RAPSODIJA MAKSIMA MRVICE U KOTORU

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 15. studenog 2013. - 11:26
Autor: 

U crkvi Svetog Duha sinoć je prikazan dokumentarni film "Hrvatska rapsodija: Maksim Mrvica". Brojnoj publici obratila se mlada splitaska redateljica mr. Bruna Bajić.
„Boka i Kotor su mi nekako posebno u srcu, moji roditelji su se ovdje upoznali, kratko sam ovdje živjela i cijela ova priča koja se stvorila oko filma čini me jako sretnom što sam večeras s vama. Posebo bi se zahvalila svojoj majci Žani Bajić koja je producentica ovog filma i slikarica koja je cijeli ovaj projekat propratila svojim slikama, ustvari ja bi ovo nazvala prekrasnom pričom. Zadovoljstvo mi je što sve ovo mogu večeras podjeliti sa vama.

Radi se o filmu koji je tu večeras da manje predstavi Maksima Mrvicu, a cilj filma i najveće zadovoljstvo je da vi osjetite dobru energiju. Svi se nekada nađemo u nekom životnom periodu kada se zapitamo što samo uradili, istražujemo jesmo li što mogli učiniti drugačije i bolje, da shvatimo da uvjek ime nade i da smo svi rođeni sa nekom misijom.
Tako je i Maksim, kao i svaki čovjek koji napravi nešto, a svi smo napravili nešto u sklopu svojih mogućnosti, prošao svoju životnu priču i predstavlja mi zadovoljstvo i čast što to možemo podjeliti sa vama večeras kroz ovaj film"- kazala je redateljka Bruna Bajić.
Direktorica ŠOSMO „Vida Matjan" Marina Dulović zahvalila se brojnoj publici i izrazla zadovoljstvo što se po prvi puta film prikazuje u Crnoj Gori. Posebno se zahvaljujem našem partneru Radio Dux-u sa kojim imamo uspješnu suradnju kao i Veleposlasnstvu Republike Hrvatske u Crnoj Gori koje je omogućilo prikazivanje ovog filma. Film o Maksimu Mrvici je film o umjetniku koji je postigao planetaran uspjeh spajajući klasičnu glazbu sa pop i rock glazbom – kazala je Dulović.
Film je prikazan u organizaciji Hrvatske krovne zajednice – Radio Dux i Muzičke škole „Vida Matjan" iz Kotora uz potopru Veleposlanstava RH u Crnoj Gori.