Festival uličnih performera “InArt“ u Tivtu od 26.7. do 28. 7.

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 19. srpnja 2017. - 9:26
Autor: 

Festival uličnih performera InArt ove godine će se održati se od 26. do 28. 7., u Tivtu i tijekom tri dana trajanja bit će priređeno oko 30 programa. Tivatske ulice i trgovi ugostit će kazališne  i cirkuske trupe, glazbenike, animatore, plesače itd.

Festival je i ove godine zadržao svoj međunarodni karakter, pa će se tako pored umjetnika iz Crne Gore u programu naći i  kolege umjetnici iz još 7 zemalja.

Neka od imena ovogodišnjeg festivala su kazališne  trupe: Teatro Due Mondi (Italija) i Lilou (Francuska), zatim duo Clap Clap Circo (Urugvaj/Argentina), Katastrofa Clown (Italija), Magister Ludi Man Band (Hrvatska) itd.

Od domaćih sudionika  tu su gitarski duo Srđan Bulatović i Darko Nikčević, koji će predstaviti svoju kompoziciju  “Akrobat”,  za koju će video spot biti sniman upravo tijekom trajanja festivala, a plesni klub iz  Bellissima Tivta će svojim nastupom otvoriti Festival 26.7.

Sve detaljnije informacije o programima, izvođačima i lokacijama bit će dostupne i na web stranici festivala : www.inartfest.org .

Produkciju festivala potpisuje kreativni UF tim koji čine: Maja Bakić, Bojan Terzić i Ljubo Kaličanin (pod krovnom organizacijom Umjetnička fabrika), u partnerstvu s: Turističkom organizacijom Tivat, Općinom Tivat,  Turskim kulturnim centrom, Francuskim institutom i talijanskom regijom Emilija Romanja.