„KAROTRC 2019.“ u subotu

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 14. ožujka 2019. - 8:59
Autor: 

U subotu druga trka karića „KAROTRC 2019.“ u organizaciji NVO Maškare, okupit će oko 100 natjecatelja u 65 ekipa.

Organizator ove autentične trke objavljuje spisak natjecatelja po kategorijama i to:

Obavještavamo sve natjecatelje da će prijava na startu, kod gradske kavane početi od 9:00h i trajati do 10:30, nakon čega će početi slaganje natjecatelja za probnu/trening vožnju koja je predviđena za 11:00h. Probna vožnja će biti obavezna za sve natjecatelje. Natjecatelji će se puštati na pola minuta u probnoj vožnji, a po završetku, vozilo organizacije će sa Škvera kariće vratiti na start. Nakon toga se po kategorijama slažu startne pozicije natjecatelja.

U 12:00h kreće natjecanje za prva 3 mjesta u kategoriji K1-jednosjed, gdje će se 39 natjecatelja boriti za najbolje vrijeme.

U 13:00h kreće natjecanje za prva 3 mjesta u kategoriji K2-dvosjed, gdje će se 22 ekipe, odnosno njih 44 boriti za najbolje vrijeme.

U 14:00h kreće natjecanje za prvo mjesto u  kategoriji K3-trosjed, gdje će se 4 ekipe, odnosno njih 12 natjecati za prvo mjesto.

Natjecatelji će se puštati na 1 minut razmaka u svakoj kategoriji. Po završetku će kod spomenika Tvrtku za natjecatelje i goste biti pripremljena bokeška pašta šuta. A dok se budu sumirali utisci trke, organizacioni tim će sabrati i posložiti vremena, nakon čega će biti proglašenje pobjednika. Svakako, ostaje se pri nagrađivanju najatraktivnije vožnje, najmaškaranijeg karića, najoriginalnije ime ekipe, najstarijeg natjecatelja i najsporijeg natjecatelja. Novčane nagrade će biti za:

PRVO MJESTO     K1-100 EURA                          PRVO MJESTO    K2-200 EURA

DRUGO MJESTO K1- 70 EURA                           DRUGO MJESTO K2-100 EURA

TREĆE MJESTO    K1 -50 EURA                          TREĆE MJESTO    K2-70 EURA

                                   PRVO MJESTO K3- 200 EURA

POKROVITELJ OPĆINA HERCEG NOVI, TURISTIČKA ORGANIZACIJA HN, JUK HERCEG FEST

TRKU POMOGLI:                

CARINE, VAL GOJKOVIĆ, KRUŠO NISKOGRADNJA, KATUNJANIN, REKLAME SVIJET, CITADELA , KAZA IGALO, BLUE LINE, POSTO ĐUSTO, LOKAL KAFE, ŠEKI NAUTILUS, PICERIJA MOTIV, VERIGE 65, BUTIK MAT STAR MELJINE, PICAROTI, GRADSKA KAFANA, KONOBA ŠKVER, LOBELIJA, LAVLUX, MARINA ZELENIKA, JOKINA KUŽINA, CITADELA, KONOBA FERAL, TRIATLON KLUB X, AMSK PODI, AUTO SERVIS PRLAINOVIĆ, AUTO SERVIS BERY BROTHERS.