Kotorani složno za svoje vatrogasce

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 12. kolovoza 2017. - 8:14
Autor: 

Već prepoznata gradska manifestacija – humanitarno plivanje štafeta pod nazivom „SVI NA BANJ“, održana je jučer peti put na kotorskom otvorenom bazenu, u organizaciju Aerobik kluba „Aspida“ i vaterpolo kluba „Primorac“.

Kotorani prepoznatljivi po svojoj humanosti, u velikom broju odazvali su se akciji, te na koncu ovog sportskog i zabavnog programa prikupili 1,526 eura namijenjenih kotorskim vatrogascima, i tako jednim lijepim gestom uzvratili hrabrim vatrogascima i pokazali koliko cijene njihovu požrtvovanost da, bilo u pola dana ili pola noći, priskoče svojim sugrađanima u pomoć.

Organizatori su za sve sudionike natjecanja pripremili bogato okrijepljenje, te posebnim peharima nagradili najmlađeg (Talija Popović, stara svega 10 mjeseci) i najstarijeg (Zlatko Matijević) sudionika gradskog natjecanja.

A da uvijek ima onih koji na vatrogasce misle i na drugi način, potvrdili su sinoć podmetanjem požara iznad crkve Gospe od zdravlja na brdu Sanđovani, te vatrogascima priredili još jednu vrelu besanu noć.