Osmijeh djeteta kao najveće bogatstvo

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 07. studenog 2015. - 10:06
Autor: 

Sinoć je u Velikoj dvorani tivatskog Centra za kulturu održan glazbeno -  dramski program „Talas radosti“. Kao specijalni gost sudjelovala je poznata glazbenica i umjetnica koja je uvijek ljubav prema djeci isticala kroz svoj rad. Nastupile su i glazbene nade - Jovan Aleksić, Tamara Živković i Anja Jestrović.

Pored mladih glazbenika svoje talente su pokazali i Muzička škola Tivat, Kazališna sekcija HNV - a, Dramska sekcija SMŠ "Mladost" Tivat, Umjetnička škola za muziku i balet "Vasa Pavić" Podgorica, "Bellissima" Tivat, "Enigma" Tivat i "Modest" Tivat.

Velika dvorana tivatskog Centra bila je ispunjena do zadnjeg mjesta. Roditelji, mališani, svi oni koji se raduju djeci i podržavaju ih nazočili su jednoj pravoj dječjoj čaroliji.  Jučerašnji program je ispunio radošću srca svih posjetitelja i dokazao da će djeca uvijek predstavljati izuzetno bogatstvo i biti izvor nadanja bolje budućnosti.

Djeca  su svojim talentom  oduševili  posjetitelje, koji su zajedno s djecom pjevali i plesali, a dokaz je i Velika dvorana koja je bila premala da primi sve one koji su došli uživati s mališanima.