Promocija Omladinskog kluba Kotor

Time to read
1 minute
Read so far

Nedjelja, 06. rujna 2015. - 8:53
Autor: 

S početkom škole, i Omladinski klub Kotor (OkKO) započinje novu sezonu svojih aktivnosti. Nakon osnivanja u travnju, uslijedilo je burno ljeto, propraćeno festivalima i manjim akcijama u kojima je sudjelovalo Ok KO. Osmog rujna u 20 sati, u press dvorani Kulturnog centra “Nikola Đurković”, predstavnici kluba održat će prezentaciju do sada organiziranih akcija i objasniti njihov značaj, ali će predstaviti i nacrt planiranih aktivnosti do početka sljedeće godine. Aleksandar Kaluđerović, PR kluba, na prezentaciju poziva sve mlade i one koji se tako osjećaju, medije, lica iz svijeta kulture, prosvjete i sporta, kao i predstavnike lokalne zajednice, da se upoznaju s radom kluba i njegovim suradnicima, ambicijama za jačanje kulturnog života grada i podsticanje aktivizma mladih.

Omladinski KlubKotor (OkKO) je organizacija mladih ljudi, nastala po prijedlogu Kulturnog centra Nikola Đurkovići Fondacije Kotorskog festivala pozorišta za djecu, a djeluje kao klub nevladine organizacije Koltrina. Cilj osnivanja kluba jeste promocija kvalitetnog života mladih kroz razne aktivnosti u lokalnoj zajednici, poput volonterizma, humanitarnih akcija, dešavanja kulturno-umjetničkog i zabavno-rekreativnog i ekološkog karaktera.

Ideja kluba je da organizira spomenute aktivnosti više puta mjesečno, i da privuče što veći broj mladih u svojeredove, ali i da pokaže starijoj publici pozitivnu stranu aktivizma mladih ljudi. Planirano je da se svakog mjeseca, u suradnji s lokalnom zajednicom, organizira više dešavanja koja će obuhvatati umjetničke, humanitarne i zabavne sadržaje, koji će se pokazati produktivnim kako za klub tako i za publiku koja ga prati.

Svatko može postati član kluba, slanjem e-maila na info@omladinski.club, ili putem službene FB stranice – Omladinski klub Kotor.