Proslava Dana crnogorske neovisnosti u hotelu Regent

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 17. svibnja 2017. - 9:37
Autor: 

U nedjelju, 21. svibnja, u Library baru hotela Regent Porto Montenegro bit će proslavljen Dan neovisnosti Crne Gore.

“Naši koktel majstori brendirali su „Koktel Nezavisnosti“ koji će se naći u aktuelnoj ponudi ljetnjih koktela tokom cijele sezone u Library baru. Predstavlja nam posebno zadovoljstvo što će goste ovom prilikom zabavljati Stevan Faddy, koji je prije samo nekoliko godina Crnu Goru predstavljao na izboru za najbolju pjesmu Evrovizije” kazao je Milo Radonjic, PR i marketing menadžer hotela Regent Porto Montenegro.

“Ovaj događaj smo nazvali „Crvena znači ljubav“, jer uvezujemo ljubav prema domovini, ljubav prema destinaciji i dobroj zabavi u najluksuznijem hotelu u Boki“, dodao je Radonjić.

“Koktel Nezavisnosti” je inspiriran državnim motivima i raznolikošću crnogorskih krajolika. Ovaj koktel je priča o lokalnoj kulturi i tipičnim domaćim proizvodima gdje dominira crvena boja.

“Osnovni sastojak koktela je tradicionalna crnogorska Loza koju upotpunjava domaći sirup od malina sa sjevera Crne Gore, votka i svježe cijeđeni limun. Proces pravljenja koktela se završava tonikom kako bi se koktelu dodao ukus svježine. „Koktel nezavisnosti“ će biti pravi crnogorski reprezent u svjetskoj paleti koktela koje nudimo“, kazala je Branka Novaković, menadžerica restorana u hotelu Regent Porto Montenegro.