Raskošan svibanj u hotelu Regent Porto Montenegro

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 05. svibnja 2015. - 8:58
Autor: 

Regent Porto Montenegro pripremio je primamljiv i sadržajan program koji proljeće koje je uveliko u jeku, čini još interesantnijim.

Regent Porto Montenegro će obilježiti Svjetski dan koktela - za sve ljubitelje dobre kapljice i provoda, 13. svibnja od 18:30 sati  u Regentovom Library Baru vješti koktel majstori će predstaviti niz egzotičnih koktela, kao i Regentov koktel 's potpisom' nazvan 'Boka Sunset' po zalasku sunca u Boki kotorskoj.

Regent Porto Montenegro na poseban način obilježava Dan neovisnosti  Crne Gore, 21. Svibanj  koji će proteći u znaku crnogorske kuhinje i tradicije. Toga dana, svi ljubitelji nacionalne kuhinje imat će priliku da uživaju u specijalitetima crnogorske nacionalne kuhinje od 12:00 do 16:00 sati. Također, posebni paket aranžman dostupan je od 21 – 24. svibanj.

Ljubitelji kvalitetnog gastronomskog programa mogu uživati u proljetnoj tematskoj večeri koja će se održati 28. Svibnja od 19:00 – 22:00 sata.

Tijekom svibnja, Regent nastavlja sa već prepoznatljivim ponudama kao što su 'happy hour' četvrtkom, džez večeri koje se održavaju svakog petka i nedjeljni brunch, te bogatim wellness programom čime ispraća zimu i nudi bogatu uvertiru ljetu.