Regentov Božićni bazar

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 26. studenog 2021. - 10:57
Autor: 

„Menadžment hotela Regent Porto Montenegro poziva sve zainteresovane kreativce, male proizvođače, umjetničke radionice i entuzijaste da se prijave za sudjelovanje  na prazničnom Bazaru do kraja radnog dana 2.decembra e-mailom na adresu sanja.stojanovic@regenthotels.com“.

Sedmi po redu Božićni bazar hotela Regent će se održati dva vikenda idućeg mjeseca (18.12. i 19.12., kao i 25.12.  i 26. 12.) od 12.00 do 16.00 h, pod arkadama restorana Gourmet Corner ili u slučaju nepovoljnog vremena na terasi Murano restorana.

„Prijava treba da sadrži kratak opis proizvoda, kratak opis dosadašnjeg rada ponuđača i jednu do pet fotografija proizvoda, ili web prezentaciju proizvoda. Menadžment hotela zadržava puno pravo izbora optimalnog ponuđača koji će biti biran po kvalitetu proizvoda i  kreativnosti vizuelnog identiteta. U cilju utvrđivanja kvaliteta proizvoda, menadžment će takođe uputiti poziv izabranim ponuđačima da dostave uzorke proizvoda na uvid u prijavnom roku. Prijave je potrebno dostaviti do 2.decembra a izabrani ponuđači biće informisani o učešću do 08. decembra 2021. godine“, istakli su iz menadžmenta hotela Regent.

Kategorije u kojima će se birati ponuđači su nakit, božićne i novogodišnje dekoracije, maslinovo ulje, proizvodi od maslina i maslinovog drveta, domaći gastronomski proizvodi (sirupi, džemovi, slatka), ručni radovi i suveniri i ukrasni dodaci kreirani u duhu Božića.

"Sektor hrane i pića hotela Regent Porto Montenegro predstaviće se prazničnim delicijama: tradicionalnim božićnim kolačima, priganicama, toplom čokoladom, kuvanim vinom, kuvanom rakijom sa medom, čajevima i drugim toplim napitcima te slanim delikatesama poput potažom od bundeve, kobasicama i prženim giricama.  Ova već tradicionalna manifestacija predstavlja idealnu priliku za izbor unikatnog poklona za svoje najdraže. Božićni bazar biće održan na otvorenom i u skladu sa svim aktuelnim mjerama državnih organa koje se odnose na sprečavanje širenja COVID-19“ – poručuju organizatori.