Božićni bazar hotela Regent

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 10. studenog 2016. - 13:22
Autor: 

Prosinac u hotelu Regent Porto Montenegro odisati će prazničnim raspoloženjem zahvaljujući trećem po redu godišnjem Božićnom bazaru.

Ovom prigodom menadžment hotela Regent Porto Montenegro poziva sve zainteresirane kreativce, male proizvođače, umjetničke radionice i entuzijaste da se prijave za sudjelovanje na prazničnom Bazaru koji će se održavati svake subote i nedjelje od 10. do 25. prosinca 2016. (odnosno vikendima 10. i  11., 17. i 18. i 24. & 25. prosinca) od 11 do 16 sati, na terasama restorana hotela Regent.

Zainteresirani svoje prijave mogu dostaviti putem emaila na adresu info.pm@regenthotels.com do 21. studenoga.

„Prijava treba da sadrži kratak opis proizvoda, kratak opis dosadašnjeg rada ponuđača i jednu do pet fotografija proizvoda ili web prezentacija proizvoda. Menadžment hotela zadržava puno pravo izbora optimalnog ponuđača koji će biti biran po kvaliteti proizvoda i kreativnosti vizuelnog identiteta. U cilju utvrđivanja kvaliteta proizvoda, menadžment će takođe uputiti poziv izabranim ponuđačima da dostave uzorke proizvoda na uvid u prijavnom roku. Izabrani ponuđači  biće informisani o učešću do 25. novembra 2016. godine. Radujemo se što ćemo zajedno sa malim proizvođačima doprinijeti prazničnom raspolozenju u Tivtu tokom decembra “ izjavili su ovom prilikom iz menadžmenta hotela Regent.  

Kategorije u kojima ce se birati ponuđač su:

1. Nakit

2. Božićne & novogodišnje dekoracije

3. Maslinovo ulje, proizvodi od maslina i maslinovog drveta

4. Domaći gastronomski proizvodi (sirupi, džemovi, slatka)

5. Ukrasne kutije 

6. Ručni radovi i suveniri

7. Odjeća i ukrasni dodaci kreirani u duhu Božića

8. Napici domaće proizvodnje

Bazaru će se pridružiti sektor hrane i pića hotela Regent Porto Montenegro s prazničnim delicijama: tradicionalni božićni kolači i keksi, topla čokolada, kuvano vino, čaj i drugi topli napitci. Božićni bazar predstavlja idealnu priliku da svi koji to žele, pronađu unikatan i zanimljiv poklon za svoje najdraže, da se zabave i uživaju u čaroliji praznika na tivatskoj obali.