Tango maraton i Kotorski vremeplov u Luštici Bay

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 19. rujna 2018. - 8:44
Autor: 

Druga polovica rujna u Luštici Bay je rezervirana za dva interesantna događaja - Kotorski vremeplov i Tango maraton (Port of tango), u petak, 21.9., i u nedjelju 23. rujna.

Prezentacija kotorskog načina života, multimedijalni program „Kotorski vremeplov“, posvećen je gradskom životu Kotora tijekom proteklih stoljeća, a priprema ga i realizira kotorska organizacija „Che nova" uz pokroviteljstvo Općine Kotor.

„Izvođenje u Luštici Bay je prvi put da se program odvija van Kotora. Za ovu priliku Kotorski vremeplov će se dešavati na više različitih mjesta u naselju. Nadamo se da će ovom interesantnom putovanju kroz vrijeme prisustvovati što više Bokelja i posjetilaca jer nas očekuje zaista lijep događaj“, najavila je Slavica Milić iz marketinga Luštica Development.

Tango ljubitelje u nedjelju, 23. rujna, u Luštici Bay očekuje velika revija plesa strasti, počev u 12 sati pa sve do 18 sati. Tango maraton je trodnevna manifestacija koja će se održati na promenadi Luštica Bay i na dvije lokacije u Porto Montenegru – Jahting klubu /Yachting Club/ i hotelu Ridžent /Regent /, u organizaciji plesne škole „Tango i tačka“.

Posjetitelje očekuje najbolja tango glazba,  a organizator je najavio sudjelovanje internacionalnih DJ-eva. Iz Italije, Mađarske, Turske, Argentine i Crne Gore.

U Luštici Bay je nedavno održana izložba slika prodajnog tipa, autora studenata Fakulteta likovnih umjetnosti sa Cetinja. U jedinstvenoj galeriji na otvorenom, u srcu Marina naselja ispred hotela Čedi /The Chedi / predstavljeno je više od 20 radova na teme „Luštica – Ljudi, zemlja i more“.