Turistički cvijet 2017.

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 04. svibnja 2017. - 10:24
Autor: 

Turistička organizacija Tivta tradicionalno, 24. godinu organizira akciju “Turistički cvijet”. Akcija ima za cilj animiranje građana da daju svoj doprinos uređenju grada u hortikulturnom smislu, u susret ljetnoj turističkoj sezoni.

Poseban žiri, angažiran  od strane Turističke organizacije Tivat, obilazi grad u periodu od 8.5.  do 1.6. u potrazi za najljepše uređenim dvorištima, balkonima, zelenim površinama ispred stambenih zgrada i poslovnih objekata, također ocjenjuju i najljepše stablo magnolije, kreativni detalj, a posebna nagrada dodjeljuje se za višegodišnji doprinos u hortikulturnom uređenju grada.

U okviru Dana magnolije, Turistička organizacija Tivat svake godine, na specifičan način, obilježi i dane ususret Turističkom cvijetu, a koji su istovremeno i značajni datumi u ekološkom kalendaru. Tradicionalna akcija “Turistički cvijet“ završava se svečanošću dodjele nagrada koja će biti upriličena 9.6.2017.godine.

Zainteresirani za sudjelovanje u akciji “Turistički cvijet“ mogu se prijaviti u prostorijama Turističke organizacije Tivat u centru grada ili putem telefona 032 671 – 324 najkasnije do 20.5.2017.godine.