Turistički cvijet 2018.

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 02. svibnja 2018. - 8:22
Autor: 

Turistička organizacija Tivta tradicionalno  25. godinu organizira  akciju “Turistički cvijet”. Akcija ima za cilj animiranje građana da daju svoj doprinos uređenju grada u hortikulturnom smislu,  susret ljetnoj turističkoj sezoni.

Poseban žiri, angažiran od strane Turističke organizacije Tivat, obilazi grad u periodu od 7.5, .do 1.6.,  u potrazi za najljepše uređenim dvorištima, balkonima, zelenim površinama ispred stambenih zgrada i poslovnih objekata, također  ocjenjuju i najljepše stablo magnolije, kreativni detalj, a posebna nagrada dodjeljuje se za višegodišnji doprinos u hortikulturnom uređenju grada.

U okviru Dana magnolije, Turistička organizacija Tivat svake godine, na specifičan način, obilježi i dane ususret Turističkom cvijetu, a koji su istovremeno i značajni datumi u ekološkom kalendaru. Tradicionalna akcija “Turistički cvijet“ završava se svečanošću dodjele nagrada,  koja će biti upriličena 11.6.,  na Dan bašti.

Zainteresirani  za sudjelovanje  u akciji “Turistički cvijet“ mogu se prijaviti u prostorijama Turističke organizacije Tivat u centru grada, putem e-maila tivatravel@gmail.com ili putem telefona 032 671 – 324 najkasnije do 15.5.