Tužili Općinu Tivat, javio se Siniša Luković

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 31. prosinca 2021. - 12:13
Autor: 

Hrvatska građanska inicijativa podnijela je tužbu protiv Općine Tivat. Odmah se javio Siniša Luković. Dva puta u jednom danu i nije to puno za njega. Svi znaju zašto. Dok su mnogi nedavno ostajali bez posla u tivatskoj Općini, neki su dobivali zaposlenje u njoj. Kao nekad u MRTZ Sava Kovačević. Identično.

Općinski novinar sad bi bio i općinski tužitelj, a na koncu i općinski sudac. Zašto HGI traži pravdu na sudu kad je lokalni sudac odavno presudio da HGI ne treba da postoji!?

Pomoći će mu i pomoćni radnik jedne lokalne institucije, za koga smo pogrešno nekad mislili, da bi trebao biti direktor iste. Ovi njegovi sada su mu našli bolje, adekvatno mjesto. Nosio bi inventar iz prostorija HGI - ja kao što nosi i prenosi na novom radnom mjestu. Već je stvorio radnu naviku. Pohvalno.

Gradska vlast bi pozlatila Tivat, ali joj ne da opozicija.

Naime, 16 odbornika vlasti je puno više od 16 odbornika opozicije. Logično. Evo, četvrti mjesec na izmaku, a svaki dan su strpljivo čekali i nadali se, da neće koji odbornik neposlušne opozicije postati poslušan. Odmah bi i općinski novinar izvijestio kako ima još onih koji vole Tivat i tivatsku vlast. Isto je to.

Godina prođe, odbornika niđe.

Nije važan Budžet ni "Europa sad!", ni povećanje minimalne plate na 450 eura, ni Purgatorije, ni poštovanje zakona, ni to što nema većine u SO Tivat, važno je hrabro ustrajati da se ne ide na izbore.

Gospodo iz tivatske vlasti, izdržite sada kada je najteže! Kada uskoro odete, bit će sve puno lakše, pa i vama.

P. S. Jasno je tko će se, nakon ovoga prvi javiti. Sretna Nova godina!

Hrvatska građanska inicijativa