Zdravko Čolić večeras otvara Praznik mimoze

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 01. veljače 2019. - 9:19
Autor: 

50. jubilarni Praznik mimoze počinje danas u Herceg Novom.

U 19.30 h povorka mažoretki, trombonjera, maškara, Gradske muzike, kao i Mjesne muzike Đenovići krenut će od glavnog gradskog trga do platoa Hotela „Igalo“. U 21 sat je planiran koncert Zdravka Čolića.

Mole se svi vozači da do 17.30 sati pomjere svoja vozila iz centra Igala i Herceg Novog, radi nesmetanog i sigurnog održavanja svečanosti otvaranja 50. Praznika mimoze, priopćavaju iz Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora.

Kako objašnjavaju iz Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora, važno je da vozila budu pomjerena s parkinga na sljedećim dionicama:

- u  centru grada, u Njegoševoj ulici, od parka Hotela Boka do ulaza u šetačku zonu

- u Igalu, od raskrsnice Pete crnogorske brigade i Ulice Sava Ilića (parking nekadašnjeg hotela „Tamaris“) do raskrsnice Njegoševe i Osječke ulice (restoran „Galeb“)

Iz Službe komunalne policije zahvaljuju se svim vozačima na razumijevanju te što će na ovaj način olakšati organizaciju spektakularnog otvaranja 50. Praznika mimoze.

Podsjećamo, danas će u cilju nesmetanog i sigurnog odvijanja manifestacija u okviru 50. Praznika mimoze biti na snazi privremena zabrana prometa za sva vozila:

- u Njegoševoj ulici, na potezu od zgrade „Novljanke“ na Toploj do početka Ulice Save Kovačevića, u periodu od 18.30 do 20.30 h

- u Ulici Sava Ilića u Igalu, na potezu od ukrštanja s Ulicom V. crnogorske (bivšeg hotela „Tamaris“) do zgrade „Novljanke“ na Toploj, u periodu od 18.30 do 1 sat.

Sutra, 2. 2. bit će zabranjen promet za sva vozila priobalnim putem od Zmijica do Bijele, u periodu od 7 do 14 sati, tijekom održavanja tradicionalne Fešte od mimoze, ribe i vina.