Poziv za prijave za 14. Maškarani klapski maraton

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 02. studenog 2022. - 9:54
Autor: 

Maškarani klapski maraton će svoje 14. izdanje doživjeti u veljači 2023.,  a jedno od najpozitivnijih, najveselijih i najatraktivnijih karnevalskih događanja na Kvarneru ove će godine donijeti i brojne novosti. Kako se za svaki MKM treba dobro pripremiti, organizator Udruga MKM iz Opatije već kreće s prijavama klapa koje će biti dio ovog jedinstvenog spektakla i predstaviti se u već nadaleko poznatoj vrhunskoj atmosferi. U organizaciji Udruge MKM i naredne će godine biti veselo, jer će već tradicionalno poznate napjeve zapjevati poznate klape, ali s nekim novim, zanimljivim i dosjetljivim tekstovima i aranžmanima, a za ovu večer se klape tradicionalno pripremaju biti što originalnije maskom, koreografijom i izvedbom.

Upravo stoga organizator poziva klape da se na vrijeme prijave za ovu jedinstvenu manifestaciju, jer je broj sudionika ograničen. Podsjetimo, klape se natječu za vrijedne nagrade koje dodjeljuje ocjenjivački sud i za nagrade publike koja glasa putem glasačkih listića. Ono što itekako valja najaviti su brojne novosti koje priprema organizator i o kojima će uskoro upoznati sudionike i javnost, a jedna od važnih novosti je podatak da će se klape ove godine natjecati i za novčane nagrade. Stoga je klapama preporuka da se prijave što prije, upravo zbog ograničenog broja sudionika, a kako bi se napravio odabir najboljih koje će se predstaviti vjernoj publici.

Klape se mogu prijaviti mail-om na kzu.mkm.opatija@gmail.com ili na 091/ 57 56 508, a preko istih kontakata mogu dobiti i sve potrebne informacije.

Organizator obećava odličnu zabavu i večer za pamćenje, kako za izvođače tako i za publiku. Zato, drage klape, ne čekajte – prijavite se na vrijeme!

Photo: Foto Luigi Opatija