Damir Urban u Kotoru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 14. travnja 2015. - 10:24
Autor: 

Tradicija najboljih rock svirki u Maximusu se nastavlja. Poslije fantastičnog koncerta Marka Lanegana, diskoteka Maximus i Nikšićko rocks s ponosom predstavljaju najveći koncert u ovoj sezoni. Hrvatski pjevač, tekstopisac, gitarista Damir Urban u subotu, 18. Travnja nastupit će u diskoteci Maximus. Bit će to sjajna prilika da Urban&4 crnogorskoj publici predstave svoj album „Mamut“  koji su nedavno izdali.

U Maximusu će Damir i “Četvorka”: Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Luka Toman po prvi put izvesti pjesme s  aktualnog albuma “Mamut”, s kojeg su se već izdvojili singlovi “Sutra ćemo pričati” i “Priđi mi bliže”,  a koji po reakcijama i mišljenju kako kritike, tako i publike, spadaju u sam vrh svega što su Damir i Četvorka stvorili do danas.

“Jedini fer odnos autora prema publici je upravo onaj gdje autor zagrebe što dublje može u sebe, ne podilazeći nikome i onda to vrlo intimno iskustvo ponudi publici” – kaže ovaj umjetnik, dodajući da je za karijeru publika sigurno bitna.

Ne propustite najveći koncert u ovoj godini – Damir&4 u Maximusu!

Cijena ulaznice: do ponoći  5 eura, a nakon toga 8 eura.