Prva natjecateljska večer Montenegro Dance Festivala

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 30. lipnja 2015. - 9:21
Autor: 

U okviru Montenegro Dance Festivala, koji je otvoren jučer, na Ljetnoj pozornici u Tivtu, večeras, 30. lipnja bit će održana prva natjecateljska večer.

Početak je u 20,30 sati.

 

Koncept Montenegro Dance Festivala je da ujedini sve ljude, bez obzira na boju kože i sociološko-kulturalne razlike. Cilj festivala je ujediniti ljude u njihovim različitostima.
Zato će tijekom Festivala biti mnogo druženja i interakcija među svim sudionicima i njihovim gostima. Imat ćete šansu pokazati svoje nacionalno naslijeđe i kulturu, a istovremeno učiti i o drugim kulturama. Svakog dana će se, poslije natjecateljskog dijela, na gradskom trgu održavati zabave za natjecatelje i posjetitelje.

Sudionici će se natjecati u više vrsta plesa: Klasični balet, Hip-Hop, Folklorni plesovi, Latinski plesovi, Tap, Contemporary i ostali plesovi i performanse. Žiri će osim plesa ocjenjivati i nagrađivati koreografije i kostime.
Pravo sudjelovanja na festivalu imaju sve plesne škole i grupe bez obzira na to da li su državne ili privatne, amaterske ili profesionalne. Ne postoji starosna ili bilo koja druga restrikcija.
Plesne škole i grupe iz cijeloga svijeta će sudjelovati na Festivalu, pa je to jedinstvena prilika da pokažete vaše plesno umijeće kao i tradiciju i kulturu zemlje iz koje dolazite.