Zagrijava se festivalska atmosfera

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 16. travnja 2015. - 13:42
Autor: 

Ususret 7. CMC Festivalu u Vodicama svakodnevno pristižu pjesme koje će se naći na ovogodišnjem revijalnom festivalu.

Očekuju nas nastupi najvećih zvijezda 12. i 13. lipnja.

Ovaj festival medijski pokrivaju Skala radio i Radio Dux

Ususret festivalu i novim pjesmama, Radio Dux i Skala radio realiziraju zajedničku emisiju u kojoj donosimo detalje oko ovogodišnjeg festivala.

Ovog tjedna emitovana je treća zajednička emisija, u kojoj smo vam predstavili tri skladbe: u duetu Mladena Grdovića i Ivanu Kovač s pjesmom “Dva goluba”, a potom Tomislava Bralića uz klapu Intrade s pjesmom “Zalutali pogled” i Emiliju Kokić s pjesmom “Iznenađenje”.

Podsjećamo, u prošloj emisiji čuli smo prve dvije pjesme s ovogodišnjeg festivala.

Popularni glazbenik Tonči Huljić i ove će godine nastupiti na CMC festivalu. Ovoga puta će predstaviti pjesmu "Nisam papak" kojom ujedno najavljuje i treći studijski album. Tako će nastaviti uspješnu priču započetu albumima "Ka hashish" i "Panika". Nizu odličnih spotova s tih albuma pridružio se tako i spot "Nisam papak" u režiji Marija Grabovca, a video prati priču čovjeka koji živi sam i neuspješno se udvara djevojci koja mu se sviđa. Autori pjesme su Tonči i Vjekoslava Huljić, a aranžman je napravio Dušan Vasić.

Ove godine na CMC festival u Vodice stiže i klapa Šufit. Vlasnici hitova "Ne diraj moju ljubav", "Dvi riči" i "Zavezan" predstavljaju novu pjesmu "Ako me još uvik voliš". Dečki iz klape Šufit za ovu pjesmu kažu da je nešto drugačija od njihovog dosadašnjeg repertoara, ali je jednako posebna kao i njihove dosadašnje pjesme. "Ivica Murat je napravio sjajan aranžman, pa je pjesma i njegovom zaslugom drugačija od dosadašnjih pjesama", kažu članovi klape Šufit.

Na zajedničkim frekfencijama Radio Duxa i Skala radija i narednog tjedna predstavićemo vam nove pjesme sa 7. CMC festival Vodice 2015.

 

Audio: 
CMC- 3.emisija