Zimska čarolija u međunarodnoj školi Knightsbrige

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 12. prosinca 2014. - 14:20
Autor: 

U kino dvorani Doma Vojske u Porto Montenegru, jučer je odrzana novogodišnja priredba medjunarodne škole Knightsbridge Schools International (KSI Montenegro) pod nazivom “Zima u zemlji čuda” (“Winter Wonderland”).

Pred oko 200 gledatelja, uglavnom prijatelja i roditelja djece iz ove medjunarodne obrazovne ustanove, nastupilo je oko 70 učenika iz 15 zemalja svijeta, većinom iz Crne Gore, Grčke, Rusije, Ukrajne, Japana, Velike Britanije, Srbije i Australije.

Bogat glazbeno-umjetnički program u trajanju od jednog sata, s djecom izmedju 3 do 16 godina pripremali su učitelji i zaposleni u školi, od kojih su neki sudjelovali u glazbenom dijelu programa, kao i suradnici izvan skole, poput čuvene ruske umjetnice Natalije Knjažinske.

Ovo je ujedno bila i prilika da se, pred odlazak na zimski raspust na kreativan način obilježe brojna zbivanja tijekom prosinca, koja se svake godine organiziraju u sklopu ove škole, kao što su sudjelovanje na novogodišnjim bazarima, sakupljanje igračaka i drugih sredstava za lokalne humanitarne organizacije.

 

Program je realiziran uz podršku Centra za kulturu iz Tivta i kompanije “Adriatic Marinas”.