Bura ometala jedriličare na natjecanju na Hvaru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 31. prosinca 2016. - 9:24
Autor: 

 

Nastavljena je tradicionalna regata na Hvaru. Trećeg dana natjecanja, vodile se su velike borbe s burom jačine do 30 čvorova, a jedriličari kluba “Delfin” iz Tivta ostali su u trci za osvajanje medalja. Igor Les je u klasi Laser Standard i dalje na poziciji broj dva, iza Milivoja Dukića iz kluba “Jugole Grakalić” iz Herceg Novog.

U klasi Laser Radijal 4.7  Ilija Marković je sa prve pozicije pao na treće mjesto. Na žalost, Igor Nikolić koji je uoči trećeg dana nadmetanja bio 24. nije mogao da izađe na regatno polje jer mu je pukao bum, pa je sada na poziciji broj 33.

Od ostalih natjecatelja koji brane boje “Delfina” iz Tivta, Irina Kusovac je u klasi Laser Radijal 4.7 napredovala za četiri mjesta i sada je 23-ća. Nikola Golubović u klasi Optimist natjecanje je završio na poziciji broj 44.

Posljednji dan Europe Cup.a za Laseraše je planiran za danas, ali na osnovu vremenske prognoze i podataka da neće biti vjetra, ostaje dilema da li će objavljeni rezultati biti i konačni, ili će jedriličari ponovno izaći na regatno polje.