Jedriličari JK Delfin s medaljama iz Herceg Novog

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 23. listopada 2017. - 8:41
Autor: 

Jedriličarski klub Delfin sudjelovao je proteklog vikenda na  tradicionalnoj  regati   „Kup oslobođenja Herceg Novog 2017.“  u Herceg Novom, na kojoj su sudjelovanje pored domaćina JK „Jugole Grakalić“, uzeli i jedriličari iz JK „Lahor“ iz Kotora. Jedrilo se u klasama Optimist, Laser Radial i Laser 4.7. Flota JK „Delfin“ Tivat, 18 jedriličara u klasi Optimist i 6 u klasi Laser, bili su najuspješniji na regati.

U klasi Optimist generalno osvojili su sva tri mjesta na pobjedničkom postolju. Zlatnu medalju je osvojio Pavle Musić, srebrnu Petar Klakor,  a broncu Josipa Čelanović. U kategoriji od 12 godina u klasi Optimist Pavle je uzeo zlatnu medalju, a Petar srebro. U kategoriji djevojčica zlato je osvojila Josipa Čelanović, a Tea Čelanović brončanu medalju.

U klaser Laser 4.7, sve medalje su osvojili jedriličari JK „Delfin“, zlato je pripalo Igoru Nikoliću, srebro Stefanu Anđeliću,  a bronca Tatjani Kusovac.

Sjajni rezultati su ostvareni i u klasi Laser Radial , gdje je zlatnu medalju osvojio Ilija Marković, dok je Irina Kusovac osvojila broncu.