Tivatska regata 21. 4.

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 16. travnja 2018. - 8:56
Autor: 

Dvanaesto izdanje Tivatske regate UNA Montenegro Cup, zakazano je za subotu 21.4. U organizaciji JK Delfin partner regate je tivatska kompanija UNA Montenegro, Općina  Tivat, Turistička organizacija Tivta, Porto Montenegro i sponzorski pool tivatskih privrednika.

Poziv za sudjelovanje upućen je svim jedriličarima i za sve tipove jedrilicama. Start je kod Ponte Seljanova, obilazi se Gospa od Zdravlja, potom kroz tjesnac Ralo, kroz Verige, slijedi obilazak peraških otoka i povratak do Ponte Seljanovo. A, po prvi put, nakon starta krstaša, u zaljevu bit će održana regata za klase Optimist i Laser 4.7. Regata savršeno koristi izazove koje pred jedriličare stavljaju vjetar i morske struje naoko mirnog, ali nepredvidivog fjorda.

UNA Montenegro Tivat, je za ovu priliku osigurala plovila za promatranje regate s mora. Polazak sa gradske rive Pine je u 11 sati. Tivatsku regatu, gotovo u cijeloj dužini, moguće je prosmatrati s obale. Svake godine, posebno u Verigama, okupi se veliki broj foto-reportera i amatera.

UNA Montenegro je za najbrži brod osigurala cjelodnevni ATV-quad Off Road  kroz predijele Boke kotorske. Uz nagrade iznenađenja, za pobjednike u klasama osigurani  su trofeji posebno rađeni za ovu regatu.

 

Za sve informacije o sudjelovanju  organizatore možete kontaktirati putem: delfin.jk@gmail.com.